Duurzaam en veilig

Bob System is eenvoudig te monteren, te vergroten, aan te passen en over te plaatsen naar een ander voertuig.We werken samen met leveranciers uit Småland in Zweden. Zo garanderen we u een inrichting die  zeer solide is.De basis van het system bestaat uit zeer stevige poten, legborden en het special ontworpen chassis voor de schuiven.Op het eerste zicht lijkt ons systeem misschien op dat van andere merken maar het verschil zit in meerdere verschillende details. Onze produten worden zorgvuldig vervaardigd om toch een maximale duurzaamheid te garanderen voor een aanvaarbare prijs. Ons systeem is gemaakt om cargo op zijn plaats te houden bij een ongeval en de inrichting zelf moet zo weinig mogelijk bewegen.

Uw veiligheid is onze top prioriteit. We willen dat onze klanten zich veilig voelen op de weg met een BOB System inrichting. Dikwijls zijn bedrijfsvoertuigen zwaar beladen en wij willen bijdragen tot een veiligere werkplek. Daarom werken wij er voortdurend aan onze producten zo licht mogelijk te maken zonder de stabiliteit en de kwaliteit te compromitteren.

Om de hoogst mogelijke veiligheid te garanderen raden we u aan de installatie te laten uitvoeren door één van onze specialisten. U kan zeer zeker zelf de montage uitvoeren, zonder probleem, maar u begrijpt natuurlijk dat de manier van monteren in uw in uw voertuig de belangrijkste parameter is voor uw veiligheid.

 

Crash Test Rise

Bob System inrichtingen werden -met glans-goedgekeurd door RISE (het Zweeds nationaal testbureau)

Wees steeds voorzichtig bij de aanschaf van een bedrijfswageninrichting: producten dienen niet enkel getest te worden, ze moeten uiteraard ook goedgekeurd worden!

Ons Systeem werd geprezen voor zijn veiligheid. Tijdens de test werden tevens alle modules beladen met gewichten

 

 

TüV Nord gecertifiëerd

De Bob System bedrijfswageninrichtingen verkregen ook een TüV Nord keuring voor veilige belading. Tijdens de test werd 1 ton grind in de inrichting geladen en werden er verschillende maneuvers uitgevoerd. Scherpe bochten, hard remmen, drempels, etc… De Bob System inrichting passeerde alle tests zonder één opmerking!

Wij beloven u dan ook 5 jaar waarborg als u bij één van onze dealers uw inrichting laat plaatsen. Het interieur van uw wagen ziet er niet alleen zeer leuk uit maar weet dat alles zodanig gedisigned werd zodat het product ook doet wat wij beloven.

 

5 jaar waarborg

We bevelen u aan de installatie van onze Bob System inrichtingen te laten uitvoeren bij één van onze dealers of Bobbers. Zo weten wij dat de producten correct gemonteerd en geïnstalleerd worden in uw voertuig.

Wij beloven u dan 5 jaar volledige waarborg.